Draagconsulent


       Wie ben ik?

 

 

Hallo,

 

Ik ben Stefanie, draagconsulent, maar bovenal trotse mama van Emma (januari 2016), Kato (mei 2017) en Lukas (juli 2019).

 

Als nieuwbakken mama kwam er zoveel op me af en wist ik vaak niet van welk hout pijlen te maken…. tot een kraamcadeau (je raadt het al, een draagconsult) mijn pad kruiste. Dit consult heeft mij vertrouwen in het knopen/dragen gegeven en de deuren naar mijn draagverhaal geopend. Gaandeweg heeft het mijn hart verwarmd, vertrouwen gegeven in het mama-zijn… want met een doek/drager voel ik me supermama! Waarom? Op 1 moment kan ik een veilige, warme en geborgen plaats zijn voor de ene (die in de drager zit), terwijl ik mijn handen vrij heb om met de andere de wereld te ontdekken.

 

Voorbestemd om te dragen en gedragen te worden levert het niets dan voordelen op… en hé, het is oké om je kindje, na 9 maanden, nog met je mee te dragen! 

 

Ik wil jou/jullie als draagconsulent het intieme super-mama/papa gevoel laten ervaren! Het gevoel om je kleintje zo dichtbij te hebben, momenten beleven om te koesteren… hartverwarmend en recht naar je hart!

 

 

        Wat wil ik bijdragen?

 

  • Met een glimlach jou laten ervaren hoe 'bijzonder gewoon' het dragen van je kindje is

 .... in een veilige omgeving, zodat jij vertrouwen kan opbouwen om je kindje te dragen

.... met duidelijke en correcte informatie, zodat jij weet wat de draagwereld te bieden heeft.

 

  • Een glimlach op jouw gezicht en een grote portie sleepydust voor je kleintje.
  • Geen uitdaging te groot, samen zoeken naar een gepaste oplossing. 

 

 

       Mijn Draagbagage